Vpisi za leto 2019/2020 so odprti

Spoštovani,

Zahvaljujemo se za veliko udeležbo na informativnem dnevu 13. aprila 2019.

Vpis v šolo NR za bioterapevte s poudarkom na karmični diagnostiki  traja vse do 30. aprila 2019. 


Preberi več...

Neli Rep

‎041 416 240

svetovanje@nelirep.si


Naročanje: od ponedeljka do petka med 9. in 14. uro.
Svetovanje: od ponedeljka do petka med 14. in 15.uro.

Marjan Ogorevc

Marjan Ogorevc

Marjan Ogorevc
Predavatelj karmične diagnostike

Rodil se je leta 1954. Že več kot dve desetletji proučuje alternativne načine zdravljenja. Med njimi izstopa karmična diagnostika, ki je eden izmed najzahtevnejših načinov, tako za terapevta kot za njegovega klienta. Sočasno z razvijanjem diagnosticiranja in zdravljenja s pomočjo vpogleda v človekovo biopolje, je nadgrajeval biorgonomijo, metodo, ki sta jo razvila Izraelca Rafael Rosen in Naomi Feinberg. Poimenoval jo je integralna biorgonomija in o tem napisal tudi prvi priročnik.

O svojih spoznanjih s področja bioenergijskega zdravljenja je napisal devet knjig in mnogo kolumen. V samozaložbi so izšle Biorgonomija (2001), Karmična diagnostika (2003), Integralna biorgonomija (2004), Samozdravljenje s karmično diagnostiko (2005), duhovni potopis Med šamani v Sibiriji, Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje (2007), Alternativna medicina v športu (2008), zbirka kolumen Iskanja (2009) ter priročnik Sodobna bioterapija - s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji (2011). Ustanovil jo prvo šolo za bioterapevte v Sloveniji in si vseskozi prizadeval za ureditev nacionalne poklicne kvalifikacije zdravilskih poklicev ter pripomogel k sprejetju prvega zakona o zdravilstvu. Nanj se obračajo tako managerji kot preprosti posamezniki, pa tudi mnogi športniki, kjer poleg pomoči  pri njihovem psihofizičnem razvoju proučuje tudi meje vrhunskega športa. Bil je član strokovnega tima olimpijskega zmagovalca in svetovnega prvaka v metu kladiva, Primoža Kozmusa. Bil je tudi dve leti njegov trener, po tem, ko se je Primož Kozmus vrnil v tekmovalni šport in je v teh letih osvojil bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu in srebrno medaljo na olimpijskih igrah v Londonu.

Marjan Ogorevc je danes profesionalni bioterapevt, avtor mnogih knjig, kolumen in predavatelj svetovnega slovesa. S turistično Agencijo Oskar organizira in vodi potovanja za sopotnike nove dobe, kjer se usmerjajo v modernega človeka, njegov osebnostni razvoj, regeneracijo in navdih. Svoja znanj širi preko državnih meja, prav tako pa  v tujini najde navdih in išče nove poti za njegov neprestan samorazvoj in nadgradnjo znanj.

Več o njem si lahko preberete na  http://marjanogorevc.si/o-meni/.